Bijna zover. - Reisverslag uit Sint Pancras, Nederland van Eduard Meijer - WaarBenJij.nu Bijna zover. - Reisverslag uit Sint Pancras, Nederland van Eduard Meijer - WaarBenJij.nu

Bijna zover.

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Eduard

23 Augustus 2009 | Nederland, Sint Pancras

Hallo iedereen,

Nog maar een klein weekje en dan is het al zo ver. Dan vertrek ik voor een reis van 4 maanden naar de Cook Islands.
Een paar tropische eilandjes aan de andere kant van de wereld. Echt in het midden van de stille oceaan.
Hoe meer de vertrek datum dichterbij komt, hoe spannender het wordt.
Gister nog een enorm leuk afscheidsfeest gehad met vrienden in heerhugowaard. Met een mooi kampvuur, diep gaande gesprekken en veel liefde werd ik uitgezwaaid.

Al langere tijd had ik het idee om eens een tropisch paradijs te bezoeken. Zoiets wil ik eens in het echt gezien hebben, dacht ik, in plaats van er alleen 's nachts over te dromen.
En toen ik vorig jaar het duiken had ontdekt. Heb ik deze dingen weten te combineren in een leer/werk ontdekkings reis.
Ik ga nu voor 4 maanden op een tropisch eiland leven om ondertussen te werken en een opleiding te doen bij een duikschool, waarna ik mijzelf Divemaster mag noemen.

Zoals ik al zei is het heel spannend allemaal. Maar middels deze site ga ik proberen iedereen op de hoogte te houden van mijn belevenissen. En zal ik af en toe een mooi fotootje er op zetten van een prachtig bounty strand om iedereen weer even lekker te maken. ;)
Uiteraard is iedereen welkom om me te komen opzoeken aldaar. Maar van een lief berichtje van jullie wordt ik ook al heel blij.

Heel veel liefs allemaal.
En wie weet weer tot snel.

Eduard

• 23 Augustus 2009 - 20:43

Menno:

Nou hij staat tussen mn favorieten dus ik zal zo nu en dan eens een kijkje nemen op je pagina, wereldreiziger dat je be :P!

• 24 Augustus 2009 - 07:34

Marye :

Kan ik alvast een plaatsje reserveren? :D
    Heel veel plezier daar!

Groetjes je nicht(je)

• 24 Augustus 2009 - 10:23

Hans Van Beenen :

Ha Ed, een berichtje op je nieuwe site :D. Gaaf man, lekker even een tijdje down under in paradise!

Ga je berichten en foto's zeker in de gaten houden, maak er een mooie tijd van lieve vriend.

Geluk! Hans

• 02 September 2009 - 19:32

Rikkert:

Ha die Ed,

Ik zal er morgen nog even energie in steken om thuis ook hyves te instaleren.

Maaruhh... Geniet van het zonnetje, hier begint ie langzaam aan minder te schijnen overdag.

We bellen of skypen zeker volgende week even , dan ben ik een van de dagen toch rond jouw avond tijd al op kantoor.

Duikse..